Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Syrové paličky

Náročnosť:
reklama:
Slané pečivo13LOGOa
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 60min

reklama:

Suroviny

  • 380h múka hladká
  • 220g Hera
  • 150g eidam
  • 2 vajcia
  • 1 ČL soľ
  • 1/4 ČL červená paprika sladká
  • vajíčko na potretie
  • rôzne semienka na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Syr nastrúhame na jemno a spolu z ostatnými ingredienciami zamiesime. Zabalíme do fólie a odložíme na 30 minút do chladničky.

2. Krok

cesto vyvaľkáme asi na 0,5 cm, nakrájame na paličky, ale môžeme vykrajovať aj rôzne tvary, potrieme vajíčkom a posypeme kmínom, sézamom, makom, ľanovými semienkami.....

3. Krok

Uložime na plech, na pečiaci papier, môžeme na husto, idú do výšky nie do šírky. Pečieme na 200°C cca 10 minút.

4. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(4.1 / 5)

14 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

22945 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.