Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Mäso pod hubami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
SNX G10ID8o
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 55min

reklama:

Suroviny

  • Bravčové karé 4 plátky
  • mrazené alebo čerstvé huby 150- 200 g
  • paradajka 1ks
  • syr 200-250 g
  • majonéza
  • soľ korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravené bravčové kare si naklepeme, osolíme okoreníme a po oboch stranách sprudka opečieme na oleji.

2. Krok

mäsko poukladáme na plech.na mäsko poukladáme paradajky ktoré si zbavíme predtým kože a pokrájame na tenké plátky,na paradajky dáme vrstvu nastrúhaného syru ,potom naukladáme huby prekryjeme majonézou, nie nahrubo a nakoniec znovu zasypeme nastrúhaným syrom.

3. Krok

Vložíme do trúby a zapekáme pri 200°C cca 20 minút..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3 / 5)

5 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

14309 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.