Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Bravčové mäso plovdivské

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
IMG_20150131_115509
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 600 g bravčového mäsa
  • 1 veľká cibuľa
  • 4 strúčiky cesnaku
  • 2 lyžice rajčinového pretlaku
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • 2 lyžice hladkej múky
  • soľ a korenie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Na rozpálenom tuku opražíme nakrájanú cibuľu.Pridáme na kocky nakrájané mäso a spolu orestujeme , kým sa nám mäso nezatiahne..potom osoíme okoreníme, pridáme pretlak a červenú papriku, pretlačený cesnak a zakrátko podusíme, kým nám mäso nepustí šťavu.

2. Krok

Potom zalejeme vodou a prikryté dusíme do mäkka.cca 50 minút.Potom zahustíme zátrepkou z hladkej múky a vody a ešte prevaríme.

3. Krok

Podávame s haluškami alebo s cestovinou.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

59 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

148002 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.